Halloween Trail

Zo dat was met recht een Halloween trail. Niet alleen de binnenbaan en de obstakels waren in stijl maar ook de deelnemers.

Sommige paarden (en baasjes) moesten wel even wennen want het was wel spannend die afgehakte armen, handen, spinnen maar vooral de spoken. Nadat iedereen was gewend hebben we met de in-hand trail zelfs in alle rust een heel pattern kunnen lopen.

Sommige deelnemers van de in-hand deden ook mee aan de trail en dat was toch weer even spannend. Andere deelnemers kwamen voor eerst in de bak en ook zij hadden tijd nodig om te wennen. Maar uiteindelijk heeft iedereen de obstakels in rust kunnen overwinnen en mooi in verbinding met het hun paard kunnen rijden.

Er waren deze keer ook veel toeschouwers, zowel langs de kant als in de kantine. En de kantine was ook in Halloween-stijl.

Ik wil de deelnemers bedanken voor hun mooie creaties, zo leuk.

Griezelige groet,
TheDutchRanger.