Kessemis was supergezellig

De eerste DutchRanger Foute Kessemis was een groot succes.

Ik heb genoten van het enthousiasme van de deelnemers en hun rendieren.
Iedereen had zijn best gedaan om in stijl te komen. Foute truien, mutsen, slingers, geweien, rode neuzen, het kon niet gek genoeg. We zijn de ochtend gestart met Trail-in-hand. De rendieren keken hun ogen uit. Overal lichtjes, cadeautjes, muziek en versieringen. Een van de Kessemis-onderdelen was een koekje eten en daarna een brief posten aan de Kerstman. Met de volgende groep een Kessemis-Trail en ook deze rendieren waren onder de indruk van alle versiersels. Na afloop was er lekkers in de kantine, een heerlijke warme chocolademelk met slagroom en taarten gemaakt door Mariƫl. Een impressie van de dag is hier te vinden

Ik wens iedereen fijne feestdagen en in jog naar 2023, een nieuw jaar vol met sportieve uitdagingen.

Groetjes TheDutchRanger.